Een recreatiebungalow huren nabij het Veluwemeer

Nb Op dit moment wordt er een nieuwe website en reserverings-systeem geïnstalleerd.

Reserveringsaanvragen voor de verhuur kunt u doen via het sturen van een email aan info@bremerberg.nl
met daarbij vermeld de periode en gewenst type bungalow / bungalownummer.

Bij voorbaat dank voor uw begrip.

 

--

 

Bungalowpark "De Bremerberg" is de ideale vakantie stek voor gezinnen met (kleine) kinderen én voor iedereen die de natuur en de rust zoekt om de hectiek van alledag even achter zich te laten.
Op de Bremerberg kun je 's avonds nog sterren zien en 's ochtends gewekt worden door de geluiden van aanwezige vogels.

Op het vakantiepark staan 220 recreatiebungalows met 2 of 3 slaapkamers, voorzien van een open keuken, toilet, doucheruimte met wastafel, CV verwarming en kleuren TV.


In alle bungalows is WIFI internet aanwezig.

Er zijn "standaard" bungalows voor maximaal 4 personen te huur. In sommige bungalows is een 5e of 6e slaapgelegenheid aanwezig, dit kunt u aangeven bij een reservering. Op onze website staan foto's van de bungalows en ook keuringsrapporten. Ook het huren van een "plus" bungalow is mogelijk. Een "plus" heeft een moderne keuken én een luxere badkamer. Een "select" bungalow is net zo gerieflijk als de "plus" bungalow, maar heeft meer ruimte en leefcomfort, in de woonkamer, door het uitgebouwd zijn.

Het bungalowpark is een goede uitvalsbasis voor uitstapjes in Flevoland en omgeving. Tips voor uitstapjes vindt u onder de knop "omgeving".

U hoeft alleen linnengoed, wat handdoeken en theedoeken mee te nemen. Bedlinnen is ook te huur.
De vakantiewoningen met terras en een tuin met veel privacy, zijn allen eigendom van particulieren. Daardoor hebben de vakantiebungalows een individuele inrichting, die je niet op andere vakantieparken aantreft.