Meivakantie Aanbiedingen

In de meivakantie kunt u heerlijk genieten van de lente kleuren en geuren op de Bremerberg.

Boek nu een bungalow voor de meivakantie 2018
en huur een fiets gratis voor 1 dag (zolang de voorraad strekt)

midweek verhuur: maandag 30 april tot vrijdag 4 mei                        

Reserveer hier!  

U kunt deze aanbieding kiezen bij: Optie 1 of

als u al een specifieke bungalow hebt gekozen bij : selecteer de data

Aanbieding meivakantie: huurprijs € 154,00

Plus- of Selectbungalow mogelijk,

meerkosten:  resp. € 21,00 en € 35,00 

Nevenkosten

Verplichte eindschoonmaak

€ 47,50

Administratiekosten

€ 18,50

Toeristenbelasting

€ 0,95 p.p.p.n.

Huisdier

€ 4,00 p.n.

Dekbedhoeslakenpakket

€ 8,50 p.p

 

 

Gastvrije Randmeren wordt dé officiële gastheer van de Meimaand Fietsmaand editie 2017 en volgt daarmee de provincie Gelderland op, die in 2016 deze rol op zich nam. In het Randmeren-programma voor de Meimaand Fietsmaand staat de relatie fietsen en waterbeleving centraal. meer info

 

Fietsknooppuntennetwerk

Op 14 maart 2014 werd het fietsknooppuntennetwerk rond Dronten, Zeewolde en Lelystad geopend. Met het openstellen van dit laatste stukje kun je nu overal in Nederland via dit netwerk fietsen.
(De knooppunten worden nu door vrijwillligers van de Fietsersbond ingevoerd in de fietsrouteplanner. De verwachting is dat deze klus medio april geklaard is en je dan dus ook je route kunt plannen in deze Flevolandse gemeentes. )

 

Hoe werken de knooppuntroutes
Fietsknooppunten zijn ideaal voor het plannen en fietsen van een dagtocht. Het werkt heel eenvoudig. Je bepaalt zelf de route en het aantal kilometers dat je wilt gaan fietsen. Daarbij fiets je van knooppunt naar knooppunt. Elk knooppunt is voorzien van een nummer en meestal ook een informatiepaneel. De routes tussen twee knooppunten zijn in twee richtingen bewegwijzerd met wit-groene knooppuntbordjes. 

 

Zelf een knooppuntroute fietsen in drie stappen

* Met behulp van een knooppunten kaart of via de fietsrouteplanner kies je de te fietsen route. Ook kun je ter plaatse je route bepalen met behulp van de informatiepanelen die bij ieder knooppunt staan.

* Noteer de knooppuntnummers van je route en stap op de fiets!


* Op elk knooppunt kun je de route als je wilt weer aanpassen. De afstand naar het volgende knooppunt staat op het informatiepaneel weergegeven.

 

Meer aanbiedingen.