Omgeving

Op de voormalige bodem van het IJsselmeer is ruim 40 jaar geleden het schone, groene hart van Nederland ontstaan: #Flevoland.
Zes meter onder de zeespiegel en aan alle kanten omgeven door water. Moderne steden, nieuwe natuur, levendige cultuur & bijzonder erfgoed, avontuurlijke bewonders én ambitieuze ondernemers. 

Een heerlijke plek om te vertoeven als je even toe bent aan rust èn recreëren in de inmiddels bosrijke natuur.


Binnen een straal van 10 km van de vakantiebungalows van 'De Bremerberg' zijn veel recreatie mogelijkheden. Er is voor ieder wat wils. Voor de wandelaar, de rustzoeker, de actieve sporter, de watersportliefhebber, de cultuurminnaar, de geschiedeniskenner, de natuurvorser, vroege vissers en ook voor pretparkbezoekers.

 

In het gebied van de Flevoboulevard kunt u fantastisch wandelen en fietsen door bossen, poldergebied, langs stranden en over dijken met prachtige vergezichten over het Veluwemeer. Langs de route komt u vele recreatieve attrractiepunten en gezellige horecagelegenheden tegen. Kilometers lange wandel- en fietspaden zijn aanwezig. U kunt zelf uw route uitstippelen.  
Kijk hier voor het "Fietsknooppuntennetwerk"


Fietspont 'Veluwerandveer' tussen Bremerberg (Biddinghuizen) en Polsmaten (Nunspeet)Fietspont veluwerandmeer
Vanaf eind april tot eind september vaart de fietspont van Biddinghuizen naar Nunspeet. De Veluwerandveer vertrekt altijd vanaf het Aqua centrum Bremerbergse Hoek op het hele uur en zal om het halve uur vanuit Nunspeet varen. 
Meer info over de Veluwerandveer via tel: 0321-331635

 

Hiernaast vindt u links naar de vele mogelijkheden in de directe omgeving van Bungalowpark "De Bremerberg". Ook zijn altijd bij de receptie overzichten verkrijgbaar voor diverse (actuele) activiteiten, wandel- en fietsroutes.