Actueel

* 100 Jaar Zuiderzeewet
Van Zuiderzee naar meer
In 2018 vieren we dat het 100 jaar geleden is dat de Zuiderzeewet is vastgesteld. De Zuiderzeewerken hebben ervoor gezorgd dat het Nederland van nu er ingrijpend anders uitziet dan het Nederland van 100 jaar geleden. De 100ste verjaardag van de Zuiderzeewet is daarom het vieren waard! De Provincie Flevoland is initiatiefnemer van dit feest. Diverse steden en regio’s rondom de voormalige Zuiderzee geven invulling aan het programma.
Meer info: 100jaarzuiderzeewet.com

 

Festival Sunsation
Op vrijdag 22 en zaterdag 23 juni 2018 vindt de 36e editie van Festival Sunsation plaats in het Robert Morris Observatorium nabij Swifterbant.
Ben je een vroege vogel en echt op zoek naar iets bijzonder? Kom dan bij zonsopgang naar het jaarlijks terugkerende, unieke buitenfestival met muziek, theater en literatuur.
De toegang is gratis. Ervaar hoe diverse dichters en muzikanten een wisselend thema's op hun eigen manier interpreteren. De één zal kiezen voor extase in woorden, de ander in klank of gebaren.
www.festivalsunsation.nl

 

* Het Flevo-landschap wil de Flevolandse natuur zo goed mogelijk behouden, beschermen en ontwikkelen en tegelijkertijd zorgen dat de bewoners en bezoekers van deze provincie er zo veel mogelijk van kunnen genieten. Flevo-landschap.

 

Flevonice heeft 's Zomers allerlei sportieve en innovatieve activiteiten verdeeld over 4 verschillende playgrounds. Op het Aqua-, Circuit- & Balsport Park. www.flevonice.nl 


* Ontdek de wondere wereld van vlinders, orchideeën en papegaaien! En wandel door de tropische tuinen van de De Orchideeën Hoeve.  www.orchideeenhoeve.nl

Een dagje in de wolken beleef je in de Aviodrome op de Luchthaven Lelystad. www.aviodrome.nl

* Voel je veilig en leer alles over veiligheid bij de Veiligheidsexperience bij P!T in Almere  www.pitveiligheid.nl

 

* Groots winkelen en stijlvol funshoppen in Batavia Stad Fashion Outlet in Lelystad met topmerken voor speciale prijzen. www.bataviastad.nl

 

Meer? kijk op de Kidscorner

 

Hier is ons blog.