Prijs: € VERKOCHT!

Nummer 192Vakantiewoning in lichte kleuren (binnen en buiten). Binnen zijn alle muren gestuct/geschilderd) Woonkamer en keuken voorzien van zeil, slaapkamers voorzien van laminaat. Plafonds afgewerkt met gipsplaten.

Totale woning 45m2 eventeel uit te breiden tot 80m2, grond 225m2 (erfpacht).

 

Op dit moment 2 slaapkamers in gebruik, met mogelijkheid tot 3e slaapkamer.

Slaapkamer 1, 2 persoonsbed met 2 kledingkasten.

Slaapkamer 2, stapelbed met de kledingkasten.

Deze 2 slaapkamers zijn voorzien van kunststof kozijnen en hr glas. Slaapkamer 2 is tevens voorzien van een goede kwaliteit schuifdeur.

Kamer 3 wordt nu gebruikt als hal, met kledingkast, schoenenkast en kapstok.

 

Woonkamer met open keuken, in de keuken een Bruynzeel keuken in lichte kleur met apothekerskast en gaskookplaat. Tevens voorzien van wasmachineaansluiting of mogelijkheid voor een vaatwasser.

Badkamer voorzien van bad en toilet, douche met thermostaatkraan.

 

Terras voor het huis is vorig jaar opnieuw bestraat, tevens bevind zich hier een aluminium overkapping met polycarbonaat platen. Ook is er een dubbele schommel in de tuin met daaronder rubber tegels. Tuin is geheel omheind met schuttingdelen en grote toegangspoort. Aan de voorzijde langs de schutting een beukenhaag. In de tuin bevind zich een kunststof schuurtje van 2,6 x 2,6.

Tuin ligt op het zuiden, afgezien van wat schaduwmomenten door bomen, is er de hele middag zon in de tuin.

 

Het huis heeft een cv installatie, een Remeha lease cv ketel uit 2007. Jaarlijks is deze ketel onderhouden, in januari 2018 voor het laatst. Ketel is in goede conditie. Leasecontract kan worden overgenomen of afgekocht.

 

Het huis is ook zeer rendabel voor verhuur via de website van Bremerberg of Booking of AirBnB. Het kan regelmatig verhuurd worden, waardoor er een aantrekkelijk financieel rendament gemaakt kan worden. 

 

Veel voorzieningen op het park, waaronder een mooi zwembad, een voetbalveld, 2 hard court tennisbanen en een moderne receptie- en recreatiegebouw. Het park ligt op loopafstand van het Veluwemeer waar volop watersport mogelijkheden aanwezig zijn.

 

Het park ligt heel centraal met op korte afstand het mooie historische vissersplaatsje Elburg en op iets grotere afstand Kampen en Harderwijk.

Maar met de auto bent u ook binnen een uur in Amsterdam en nog iets sneller in Amersfoort of Utrecht.

 

Ik bezit het huisje sinds 1997 en woon er permanent, eerst alleen, maar inmiddels met 2 kinderen. Door de opgroeiende kids groeien we uit het huis en daarom willen we het verkopen. Het huis mag na verkoop niet meer permanent bewoond worden, mijn permanente status vervalt bij verkoop. De inboedel kan in overleg (gedeeltelijk) overgenomen worden. Op verzoek kan ik meer foto's sturen.

 Wilt u meer informatie m.b.t. Bungalowpark De Bremerberg? Klik dan hier